Jag är...

Britt Johansson född och uppväxt ute på landet, långt bortom civilisationen vid kullarna och bokskogen, en bra bit utanför Vrå i Småland. Mina yngre år flöt på bekymmerslöst omgiven av diverse små djur och vacker natur. Lilla Britt satt ofta själv och ritade eller läste uppkrupen i ett äppelträd. Hela dagar spenderades på sjön, sommar som vinter, eftersom skidor och skridskor var så härligt. Blott hungern påminde om när det var dags att gå hem igen.

Vid 16 års ålder packades det nödvändigaste och cykeln fick rulla "lite" lättare på asfalten i Ljungby. Åren gick tack vare diverse studier och hårt arbete inom olika genrer.

Så vid 30 svängde vägen rätt in i tatueringsbranschen och karusellen var igång.

Som tatuerare är jag mångsidig och försöker rita i mer än en stil. Beroende på vilken typ av tatuering som ska göras, ser processen lite olika ut. Många gånger kan man förbereda en skiss, ibland inte eller delvis. Porträtt tatueras från foto. Större japanska projekt ritas direkt på kroppen.

Jag tycker om traditionella stilar - oldschool, japanskt och texter, men är alltid öppen för nya idéer. Tillsammans kan man bolla fram något bra.

Det är inte ovanligt att jobbet på papper tar längre tid än tatueringen. Om du har avsatt en budget för din tatuering, kan jag försöka anpassa designen och säga vad som är rimligt, så att vi båda kan bli nöjda.